Δ. Ζερδελής, Αξιοποίηση μισθωτής εργασίας μέσω συμβάσεων έργου και συμβάσεων δανεισμού εργαζομένων - Κριτήρια διάκρισης (γνωμ.)

ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Τεύχος 10/2014, Οκτώβριος

Νομοθεσία, Μελέτες και Νομολογία εμπορικού, οικονομικού, αστικού οικονομικού, εργατικού και φορολογικού δικαίου

Εκδίδεται από το 1995 - Μηνιαία έκδοση

Αγόρασέ το στο nb.org

ΦΠ €140.00
ΝΠ €200.00 *

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Με την παρούσα γνωμοδότηση/μελέτη αναπτύσσονται τα κριτήρια διάκρισης μεταξύ μισθωτής εργασίας μέσω συμβάσεων έργου και συμβάσεων δανεισμού εργαζομένων.Ι. Ιστορικό Tέθηκαν υπόψη μου τα εξής στοιχεία: H ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΝΤΙΑΞΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο DIAXON ΑΒΕΕ, θυγατρική της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ», διατηρεί εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, το οποίο παράγει μεμβράνη πολυπροπυλενίου BOPP (Biaxially Oriented PolyPropylene), διαθέτοντας για το σκοπό αυτό δύο πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, με συνολική ετήσια δυναμικότητα 26 χιλ. τόνους. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει, πέρα από τις απαραίτητες βοηθητικές παροχές, κοπτικά μηχανήματα και metallizer για την παραγωγή και την παράδοση στους πελάτες μεμβράνης στους απαιτούμενους τύπους και διαστάσεις. Η κύρια παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται με τεχνικά μέσα και προσωπικό της εταιρίας και ολοκληρώνεται με το στάδιο της κοπής του τελικού προϊόντος και της τύλιξής του σε ρολά με πλάτος αντίστοιχο με την παραγγελία του κάθε πελάτη μας. Οι συμπληρωματικές εργασίες της συσκευασίας και της τοποθέτησης του τελικού προϊόντος σε ειδικές παλέτες, προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια στους πελάτες της εταιρίας, καθώς και εργασίες περιφερειακές και υποστηρικτικές της όλης παραγωγικής διαδικασίας, όπως συντήρηση του παραγωγικού εξοπλισμού, καθαρισμός του εξοπλισμού, τροφοδοσία της μηχανής ανακύκλωσης με υπολείμματα υλικού από την παραγωγική...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.