Έκθεση εφέσεως κατά βουλεύματος απορρίψαντος αίτηση ανακλήσεως όρων επιβληθέντων σε απολυθέντα υπό όρο. (παρατ. Λ. Μαργαρίτης)

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τεύχος 4/2003, Απρίλιος

Νομοθεσία, Νομολογία, Θεωρία & Πράξη του Ποινικού Δικαίου

Εκδίδεται από το 1998 - Μηνιαία έκδοση

Αγόρασέ το στο nb.org

ΦΠ €130.00
ΝΠ €190.00 *

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Αριθμός ... Στη Θεσσαλονίκη και στο Κατάστημα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, σήμερα στις 17 Ιουνίου του έτους 2002, ημέρα Δευτέρα και ώρα ... π.μ., σε μένα τη Γραμματέα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ... εμφανίστηκε ο Κ.Σ. του Γ. και της Χ., εργολάβος, κάτοικος Θεσσαλονίκης, οδός ..., κάτοχος του με στοιχεία ... δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του ... ΤΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος ζήτησε να συνταχθεί η έκθεση αυτή, δηλώνοντας ότι ασκεί έφεση, απευθυνόμενη στο Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, κατά του με αριθμό 50/2002 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης [: με το οποίο απορρίφθηκε αίτησή του για ανάκληση των σε βάρος του επιβληθέντων, σχετικών με τον τόπο διαμονής του, όρων, που καθόρισε το (: διατάξαν την υπό όρο απόλυσή του) με αριθμό 502/2001 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης], διότι, όπως αναφέρει: «I. Με τη με αριθμό 502/1999 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης καταδικάστηκα σε ποινή φυλακίσεως πέντε (5) ετών για (τελεσθείσα στις 4.3.1998) μαστρωπεία κατ’ επάγγελμα (: άρθρο 349 παρ. 3 ΠΚ), η οποία ποινή, λόγω του ύψους της ούτε ανεστάλη (: άρθρα 99 επ. ΠΚ) ούτε μετατράπηκε σε χρηματική (: άρθρο 82 ΠΚ). Η ως άνω (: με αριθμό 502/1999) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κατέστη αμετάκλητη, αφού, κατ’ άρθρο 546 παρ. 2 ΚΠΔ,...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.