ΣυμβΕφΑθ 1953/2002 Δ΄ Τμ. (Διακ.) [Άρση του απορρήτου επιστολών, τηλεφωνικής και κάθε άλλης μορφής ανταπόκρισης ή επικοινωνίας] (παρατ. Γ. Νούσκαλης)

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τεύχος 12/2002, Δεκέμβριος

Νομοθεσία, Νομολογία, Θεωρία & Πράξη του Ποινικού Δικαίου

Εκδίδεται από το 1998 - Μηνιαία έκδοση

Αγόρασέ το στο nb.org

ΦΠ €130.00
ΝΠ €190.00 *

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Πρόεδρος Π. Βούλγαρης Μέλη Δ. Πατινίδης, Ι. Τσαλαγανίδης Εισαγγελέας Σ. Μαυρόπουλος, Αντεισαγγελέας [Εισήγαγε την πρόταση του Αντεισαγγελέα Εφετών Κ. Καρούτσου] Διατάξεις: άρθρα 253 Α ΚΠΔ, 187 [παρ. 1] ΠΚ Άρση απορρήτου επικοινωνιών Έγινε δεκτή από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών η αίτηση του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή και διατάχθηκε η άρση του απορρήτου των επιστολών και της τηλεφωνικής και κάθε άλλης μορφής τηλεπικοινωνιακής ανταπόκρισης ή επικοινωνίας των προσώπων κατά των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη και των προσώπων που σχετίζονται με την υπόθεση, για τρεις μήνες από της εκδόσεως του βουλεύματος, με σκοπό την εξακρίβωση του τόπου διαμονής μη συλληφθέντος κατηγορουμένου και τη διερεύνηση της υπόθεσης. Η γενομένη καθ’ ολοκληρίαν δεκτή εισαγγελική πρόταση έχει ως εξής: Εισάγω κατά το άρθρο 253 Α' παρ. 1 περ. γ' και 3 ΠΚ, ως προσετέθη με το άρθρο 6 Ν 2928/2001, σε συνδ. με άρθρο 4 παρ. 3 και 5 Ν 2225/1994, την από 20.8.2002 αίτηση προς το Συμβούλιό Σας, του ενταύθα Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, δια της οποίας αιτείται η άρση του απορρήτου των επιστολών και της τηλεφωνικής και κάθε άλλης μορφής τηλεπικοινωνιακής ανταπόκρισης ή επικοινωνίας των εις αυτήν αναφερομένων προσώπων και εκθέτω τα ακόλουθα: Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις που προβλέπονται από τα άρθρα 187...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.