ΤρΔΠρΘεσ 2638/2008

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2/2009, Ιανουάριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απόρριψη ΕΔΤΟ – Λόγοι δημόσιας τάξης και ασφάλειας – η κλήση προς αποχώρηση από τη Χώρα εντός ορισμένης προθεσμίας λόγω απόρριψης νομιμοποιητικών εγγράφων δεν επιφέρει έννομες συνέπειες στην κατάσταση των αιτούντων και δεν έχει εκτελεστό χαρακτήρα – επανειλημμένη παραβατική συμπεριφορά για διάφορα αδικήματα – η θέση υποθέσεως πλαστογραφίας πιστοποιητικών στο αρχείο κατ’ άρθρο 32 ν. 3346/2005 δεν συνεπάγεται την εξαφάνιση της καταδικαστικής αποφάσεως – η ομογενειακή ιδιότητα εξασφαλίζει την προνομιακή μεταχείριση του υπηκόου Αλβανίας μόνο όσον αφορά τους όρους κτήσεως νόμιμου τίτλου παραμονής.Πρόεδρος: Δήμητρα Κοσκερίδου, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ. Εισηγήτρια: Όλγα Ζήκου, Πρωτοδίκης Δ.Δ. Δικηγόρος: Γεώργιος Τσαούσης 1. Επειδή, για την άσκηση της υπό κρίση αιτήσεως καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (βλ. τα σειράς Α’ 2564302 και Α’ 1678472 ειδικά έντυπα). 2. Επειδή, με την αίτηση αυτή ζητείται η ακύρωση: α) της …/7-7-2006 αποφάσεως του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, με την οποία απορρίφθηκε η από 14-4-2006 ενδικοφανής προσφυγή του πρώτου αιτούντος, συζύγου της δεύτερης αιτούσας, κατά της …/3-4-2006 αποφάσεως του Διευθυντή της Διευθύνσεως Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με την οποία απορρίφθηκαν τα από 12.10-2005 αιτήματα των αιτούντων για ανανέωση των βεβαιώσεων τους για χορήγηση Ειδικών Δελτίων Ταυτότητας Ομογενούς και β) του …./17-10-2006 εγγράφου του Διοικητή του Τμήματος Αλλοδαπών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με το οποίο αυτοί...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.