Α. Διοργάνωση του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΔΑΜ στην Πάτρα την 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 1/2016, Ιανουάριος - Απρίλιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Αγόρασέ το στο nb.org

ΦΠ €65.00
ΝΠ €80.00 *

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Την 9η, 10η και 11η Δεκεμβρίου 2016 διοργανώνεται από την ΕΔΑΜ, σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Αθηνών και Πατρών, το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης με θέμα: «Διαχείριση Μεταναστευτικών & Προσφυγικών Ροών σε Ελλάδα & Ευρώπη», το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στο χώρο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα. Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει από την Πρόεδρο της ΕΔΑΜ κα Χρυσούλα Μαρινάκη, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Νίκος Παπάκος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών και εκπρόσωπος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Εισηγητές στο συνέδριο κατ’ αλφαβητική σειρά θα είναι οι: Σπ. Η. Ακτύπης, Ε. Ν. Αρβανίτη, Στ. Γκαρτζονίκα, Κ. Δαπουδάνη, Κ. Καζανάς, Σ. Κασνακούδη, Π. Κυπριανός, Α. Λέζα –Παπαπαναγιώτου, Φ. Μηλιώνη, Ε. Ν. Μουσταΐρα, Α. Παπαδημητροπούλου, M. Παπακωσταντής, Π. Περάκης, Α. Πιτσινής, Στ. Πουλαράκης, Στρ. Θ. Σκουντιανέλλης, Β. Τερζίδης, Ν. Τσαντάνη, Θ. Τσιάτσιος και Χρ. Τσούκα. Στις συνεδρίες θα προεδρεύσουν οι: Γ. Αλαβάνος, Χρ. Π. Δετσαρίδης, Θ. Καμενόπουλος και Τ. Παπαδόπουλος.

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.