ΔΠρΗρακλείου 91/2016 (Τμ. Α΄ Τριμ. σε Συμβ.) [Ανέφικτη επιστροφή - Στάθμιση βλάβης και προστασίας δημόσιας τάξης]

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2-3/2016, Μάϊος-Δεκέμβριος 2016

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Αγόρασέ το στο nb.org

ΦΠ €65.00
ΝΠ €80.00 *

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απόφαση ανάκλησης άδειας παραμονής υπηκόου Συρίας, συζύγου Ελληνίδας, λόγω καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης 10 ημερών στη Δανία, και καταχώρησής του στο Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν. Συνεκτιμώνται οι οικογενειακοί και επαγγελματικοί δεσμοί του αιτούντος στη χώρα, καθώς και το ανέφικτο της επιστροφής του στη Συρία, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης.Απόφαση ανάκλησης άδειας παραμονής υπηκόου Συρίας, συζύγου Ελληνίδας, λόγω καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης 10 ημερών στη Δανία, και καταχώρησής του στο Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν . Συνεκτιμώνται οι οικογενειακοί και επαγγελματικοί δεσμοί του αιτούντος στη χώρα, καθώς και το ανέφικτο της επιστροφής του στη Συρία, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Διατάξεις : άρθρα 61 Ν 3386/2005 , 6, 25 [παρ. 4] Ν 4251/2012 , 36 [παρ. 4] ΠΔ 18/1989 1. Επειδή, με την υπό κρίση αίτηση, για την άσκηση της οποίας καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (υπ’ αρ. …, σειράς Α΄, ειδικό σχετικό έντυπο), ο αιτών ζητεί παραδεκτώς την αναστολή εκτέλεσης της υπ’ αριθμόν …/22-1-2015 απόφασης ανάκλησης της άδειας διαμονής του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Η αναστολή αυτή ζητείται μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της, εκκρεμούς ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου, με αριθμό κατάθεσης …/29-9-2015, αιτήσεως ακυρώσεως κατά της παραπάνω πράξης. 2. Επειδή, στην προκειμένη περίπτωση, από τα στοιχεία του φακέλου της δικογραφίας προκύπτουν...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.