ΣΣΕ της 19.1.2006 Του κλάδου αμμοβολών - χρωματισμών - καθαρισμών και λοιπών συναφών επαγγελμάτων για εργασίες που γίνονται σε πλοία και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, πλωτά και μη μέσα, είτε αυτά βρίσκονται στη θάλασσα είτε στην ξηρά (ΠΚ 2/25.1.2006)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Τεύχος 11/2006, Μάρτιος

Λογιστική - Φορολογία - Εργατικά - Ασφαλιστικά - Εταιρική δράση

Εκδίδεται από το 2005 - Μηνιαία έκδοση

Αγόρασέ το στο nb.org

ΦΠ €105.00
ΝΠ €150.00 *

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

[Συμβαλλόμενα μέρη: 1. Σωματείο εργαζομένων «Πανελλήνια ένωση αμμοβολιστών - καθαριστών - βαφέων κ.λπ.», 2. Ένωση εργοληπτών - αμμοβόλων - χρωματισμών - καθαρισμών Αττικής] Α΄ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Στον κλάδο των επιχειρήσεων απασχολούνται οι παρακάτω ειδικότητες εργαζομένων: 1. Βοηθοί διαφόρων ειδικοτήτων 2. Τεχνίτες Αμμοβολιστές 3. Τεχνίτες Υδροβολιστές 4. Τεχνίτες Χρωματιστές - Βαφείς 5. Τεχνίτες χειριστές δοχείων πίεσης αμμουδεριστές 6. Τεχνίτες - Καθαριστές 7. Τεχνίτες - Ματσακονιστές Άρθρο 1 Βοηθοί διαφόρων ειδικοτήτων Θεωρούνται οι ανειδίκευτοι νέοι από 18 χρονών και πάνω, οι οποίοι απασχολούνται σε μία από τις παραπάνω ειδικότητες με σκοπό την ειδίκευσή τους. Παράλληλα κάνουν παραγωγική δουλειά, δηλαδή ξέρουν να γεμίζουν αμμοδόχους αμμοβολής, να εκκινούν και να παύουν αυτές, να αναδεύουν χρώματα και να τοποθετούν αυτά στις συσκευές βαφής για χρήση. Να βάφουν με ρολά ή πινέλα, να μετακινούν μικροβάρη, να κάνουν βασικούς κόμβους με ναυτικά σχοινιά, να καθαρίζουν και ασφαλίζουν τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν στην εργασία, να βοηθούν τους τεχνίτες που ακολουθούν, να γνωρίζουν το όνομα και τη χρήση των εργαλείων χεριού και των διαφόρων υλικών και εξαρτημάτων (ακροσωλήνια αμμοβολής, αμμοδόχοι, σφυριά, ξύστρες, ελαστικά αμμοβολής αέρος κ.ά.). Άρθρο 2 Τεχνίτες αμμοβολιστές Οι τεχνίτες αμμοβολιστές πρέπει να έχουν οπωσδήποτε τρία (3) χρόνια προϋπηρεσίας σαν βοηθοί. Να είναι ικανοί να εκτελούν την...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.