Προφίλ nbonline.gr


Η Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα επενδυτικά προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί στο χώρο της νομικής πληροφορικής και αποτελεί ιστοσελίδα της ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ.

Απεριόριστη Πρόσβαση Χωρίς Χρονοχρέωση

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ nbonline.gr παρέχει πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο εκατοντάδων χιλιάδων σελίδων νομικών βιβλίων και 12 επιστημονικών περιοδικών από το πρώτο έτος της έκδοσής τους έως σήμερα, με απεριόριστη πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Διασύνδεση Νοµοθεσίας, Νοµολογίας και Βιβλιογραφίας

Η έρευνα στην ψηφιακή βάση nbοnline.gr παρέχει απεριόριστες εναλλακτικές δυνατότητες αναζήτησης στο χρήστη, οι οποίες σε συνδυασμό με τη διασύνδεση (hyperlink) Νομοθεσίας - Νομολογίας - Βιβλιογραφίας στο σύνολο της βάσης προσφέρουν πρόσβαση σε κάθε σχετικό με την αναζήτηση κείμενο.

Η δυνατότητα πλοήγησης ανά θέμα, δικαστήριο νομοθέτημα ή ανά περιοδικό δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον στο χρήστη προκειμένου να βρει αυτό που ψάχνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Η nbonline.gr προσφέρει πλήρη και απεριόριστη δυνατότητα μεταφοράς των αποτελεσμάτων της έρευνας στο MS Word, καθώς και επεξεργασίας, αποθήκευσης και εκτύπωσης οποιουδήποτε κειμένου, απόφασης, εγκυκλίου ή σχολίου που ενδιαφέρει τον χρήστη.

Συνεχής Εµπλουτισµός και Ταχύτατη Ενηµέρωση

Η nbonline.gr ενημερώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα ψηφιακά βιβλία και κάθε νέα έκδοση ή τεύχος ψηφιακού περιοδικού που περιλαμβάνεται σε αυτή. Η ηλεκτρονική έκδοση όλων των περιοδικών εκδόσεων προσφέρεται 15 μέρες πριν από την κυκλοφορία της έντυπης έκδοσης.

Πρόσβαση Προσιτή σε Όλους

Προφίλ ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ιδρύθηκε το 1977 με αντικείμενο την υποστήριξη των νομικών επαγγελμάτων με σύγχρονες εκδόσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα και τις ειδικότητες των κλάδων δικαίου. Είναι ο πρώτος εκδοτικός οίκος στην Ελλάδα που εισήγαγε τη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην τυπογραφία κατασκευάζοντας εξειδικευμένο λογισμικό σελιδοποίησης από τις αρχές της δεκαετίας του ʼ80.

Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των επιστημονικών εκδόσεων, διάθεσης ψηφιακού περιεχομένου και παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για τα νομικά και οικονομικά επαγγέλματα, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, απασχολεί 100 άτομα και διαθέτει δικό της δίκτυο πωλήσεων.

Για την εταιρική της δράση βραβεύτηκε από την XXIII Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως μία από τις 500 πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες Μικρομεσαίες (ΜΜΕ) επιχειρήσεις της Ευρώπης πετυχαίνοντας ανάπτυξη που ξεπέρασε το 400% σε κύκλο εργασιών και ανθρώπινο δυναμικό.

Η καθετοποίηση της ετήσιας εκδοτικής παραγωγής, η οποία φθάνει τους 150 τίτλους, ανάμεσα στους οποίους και 15 επιστημονικά περιοδικά, η επιμέλεια των εκδόσεων από εξειδικευμένο επιστημονικό τμήμα,πολλοί εκ των μελών του οποίου είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων, η υιοθέτηση τεχνολογικών καινοτομιώνσε όλους τους τομείς της εταιρικής δράσης και το κορυφαίο επίπεδο των ακαδημαϊκών και συγγραφέωνπου συνεργάζονται με τη Νομική Βιβλιοθήκη, έχουν καταστήσει τόσο τις εκδόσεις όσο και τις υπηρεσίες της σημείο αναφοράς, αξιοπιστίας και κύρους για την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα της χώρας.

Το 2010 η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αριστείας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EFQM και έλαβε την σχετική πιστοποίηση του οργανισμού «EFQM Committed to Excellence».

 

Εκπαίδευση
Η Νομική Βιβλιοθήκη Εκπαιδευτική, η οποία συνεργάζεται με καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ινστιτούτα του εσωτερικού και εξωτερικού, προσφέρει πληθώρα ημερίδων, σεμιναρίων, συνεδρίων και κύκλων επιστημονικής και επαγγελματικής μετεκπαίδευσης πάνω σε νέους και δυναμικά ανερχόμενους κλάδους του δικαίου και της οικονομίας.
Οι σύγχρονες θεματικές, το υψηλό επίπεδο των διδασκόντων και η άρτια οργάνωση στους χώρους εκπαίδευσης του κέντρου Διά Βίου Μάθησης της Νομικής Βιβλιοθήκης, είτε μέσω φυσικής παρουσίας είτε εξ αποστάσεως, προσδίδουν προστιθέμενη αξία που ανοίγει νέους ορίζοντες στην ατομική και επαγγελματική εξέλιξη των εκπαιδευόμενων.

 

Οργάνωση εκδηλώσεων - Διαιτησίες

Στις σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές της Νομικής Βιβλιοθήκης φιλοξενείται σε ετήσια βάση μεγάλος αριθμός επιστημονικών και εταιρικών εκδηλώσεων ενώ σε τακτική βάση διοργανώνονται πολλές εθνικές(ΚΠολΔ) και διεθνείς (ICC) Διαιτησίες, προσφέροντας ειδικά διαμορφωμένους χώρους ακρόασης και συνεδριάσεων, απομαγνητοφώνηση πρακτικών, γραμματειακή και μεταφραστική υποστήριξη, οπτικοακουστικά μέσα, πρόσβαση σε βιβλιοθήκη, φύλαξη αρχείων κ.ά.

 

Πληροφορική

Στο χώρο των νέων τεχνολογιών το καινοτόμο Λογισμικό ALMA Pro,προϊόν έρευνας και ανάπτυξης της ΝΒ Πληροφορικής, καθιέρωσε τη χρήση και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας στην καθημερινή νομική πρακτική. Σήμερα τα νομικά τμήματα των μεγαλύτερων τραπεζών, επιχειρήσεων και οργανισμών, Δικηγορικές εταιρίες και χιλιάδες δικηγόροι σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιούν την οικογένεια λογισμικού Alma για την καθημερινή τους οργάνωση, τη διαχείριση της βιβλιοθήκης τους, την έκδοση των φορολογικών τους στοιχείων και τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας τους.

 

Υπηρεσίες marketing & επικοινωνίας

Στο χώρο των υποστηρικτικών υπηρεσιών marketing, προσφέρονται εξατομικευμένες υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας δικηγορικών γραφείων και επιχειρήσεων, όπως δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, κατασκευή και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, προβολή σε ελληνικούς και αλλοδαπούς Οδηγούς Νομικών υπηρεσιών υπό την αιγίδα οικονομικών και επενδυτικών φορέων κ.ά.

 

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η Νομική Βιβλιοθήκη τιμά και στηρίζει τη νομική οικογένεια από την οποία και προέρχεται, επειδή δε πιστεύει στη γενναιοδωρία της επιστροφής προς όφελος του κοινού καλού, συμμετέχει ενεργά σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που περιλαμβάνουν υποτροφίες σε μεταδιδακτορικούς φοιτητές, δωρεάν διάθεση χιλιάδων ενεργών τίτλων σε φοιτητές ανά ακαδημαϊκό εξάμηνο, πλήθος χορηγιών σε Επιστημονικές Ενώσεις, Δικηγορικούς Συλλόγους, Δικαστήρια, Σωφρονιστικά Ιδρύματα, Πανεπιστημιακές Βιβλιοθήκες, Αθλητικές Νομικές Ενώσεις κ.ά.

Εταιρική Παρουσίαση