ΤρΔΠρΑθ 51/2006 (Τμ. Αναστ.) (21ο)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 1/2008, Σεπτέμβριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Πρόεδρος: Στεφανία Γιαννούλη, Πρόεδρος Πρωτοδικών Διοικητικών Δικαστηρίων Εισηγητής: Βασίλειος Φαϊτάς, Πρωτοδίκης Δ.Δ. Αίτηση Αναστολής κατά απόρριψης προσφυγής επί αποφάσεως απόρριψης αίτησης ανανέωσης Ε.Δ.Τ.Ο. - Λόγοι δημόσιας τάξης και ασφάλειας λόγω επιβολής ποινής φυλάκισης για κλοπή και σχηματισμού δικογραφίας για απρόκλητη έργω εξύβριση – Ο κίνδυνος ανατροπής των βιοτικών και οικογενειακών σχέσεων της αιτούσας στην Ελλάδα σταθμίζεται υπέρτερος των μη επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος.– Χορηγείται αναστολή με τον όρο ότι η αιτούσα δε θα υποπέσει σε νέο παράπτωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της. Με την κρινόμενη αίτηση για την οποία καταβλήθηκε το προβλεπόμενο από το άρθρο 36 του Π.Δ. 18/1989 (ΦΕΚ 8 Α) παράβολο € 9 (υπ. αριθμ. 826877/13.4.2005, Σειρά Α παράβολο), ζητείται παραδεκτώς, κατ’ εκτίμηση του δικογράφου της, η αναστολή εκτέλεσης: α) της με αριθμ. πρωτ. 181639/2-β/2.12.2004 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την οποία απορρίφθηκε η από 2.10.2004 προσφυγή της αιτούσας κατά της με αριθμ. πρωτ. 706706/23.9.2004 απόφασης του Διοικητή του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε αίτηση αυτής για ανανέωση του Ειδικού Δελτίου Ταυτότητος Ομογενούς (Ε.Δ.Τ.Ο.) που της είχε χορηγηθεί και β) της ως άνω με αριθμ. πρωτ. 706706/23.9.2004 απόφασης του Διοικητή του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της σχετικής αίτησης...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.