Χαιρετισμοί

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2/2009, Ιανουάριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τόσο η ίδρυση και δραστηριοποίηση της «Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών & Μετανάστευσης» όσο και η έκδοση από αυτήν του επιστημονικού περιοδικού «Επιθεώρηση Μεταναστευτικού Δικαίου», αποτελούν αναμφίβολα αξιέπαινες προσπάθειες, σε ένα πεδίο μάλιστα – αυτό του Δικαίου Κατάστασης Αλλοδαπών – που διαρκώς εξελίσσεται και ‘αγγίζει’ σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό την ελληνική κοινωνία εν γένει. Η δε ίδρυση και λειτουργία παραρτήματος της «Ένωσης» στη Θεσσαλονίκη και η μέσω αυτού ταυτόχρονη κυκλοφορία της «Επιθεώρησης» στη Βόρεια Ελλάδα αποτελούν οπωσδήποτε ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, πολλά μέλη του οποίου επιδεικνύουν ιδιαίτερο και σταθερό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αντικείμενο, χαιρετίζει με ικανοποίηση τις προσπάθειες αυτές και ταυτόχρονα δεσμεύεται για την με κάθε δυνατό τρόπο ενίσχυσή τους. Μανόλης Λαμτζίδης, Πρόεδρος Δ.Σ.Θ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η μετανάστευση αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα που απασχολούν αλλά και θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τη χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Ενώπιον αυτής της πρόκλησης, η διοίκηση οφείλει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στην κατεύθυνση της σωστής εφαρμογής της νομοθεσίας, της άμβλυνσης κάθε μορφής ανισοτήτων και εμποδίων αλλά και της εν γένει διαμόρφωσης ενός κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των εμπλεκομένων στην μεταναστευτική διαδικασία μερών, δηλαδή της διοίκησης, των μεταναστών...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.