ΣτΕ 2072/2008

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2/2009, Ιανουάριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απέλαση και ανάκληση άδειας παραμονής – Λόγοι δημόσιας τάξης σχετιζόμενοι με την διάπραξη του αδικήματος της κλοπής – παραδεκτή η επίκληση νέου στοιχείου μεταγενέστερου του χρόνου συζήτησης της αιτήσεως ακυρώσεως ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου – ταύτιση της αθώωσης λόγω αμφιβολιών με την αθώωση χωρίς αμφιβολίες λόγω τεκμηρίου αθωότητας κατ’ άρθρο 6 παρ. 2 της ΕΣΔΑΠρόεδρος: Μ. Βροντάκης, Αντιπρόεδρος. Σύμβουλοι: Γ. Παπαγεωργίου, Ε. Νίκα. Πάρεδροι: Ο. Ζύγουρα, Μ. Σωτηροπούλου. Δικηγόροι: Φ. Δεδούσης, Πάρεδρος του ΝΣΚ, Δ. Κεφάλα, Πάρεδρος του ΝΣΚ. 1. Επειδή, για την άσκηση της κρινόμενης έφεσης έχει καταβληθεί το παράβολο (έντυπα παραβόλου (…)/2004). 2. Επειδή, με την κρινόμενη έφεση ζητείται εμπροθέσμως και εν γένει παραδεκτώς η εξαφάνιση της απόφασης (…)/2004 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας, με την οποία απερρίφθη αίτηση ακυρώσεως του ήδη εκκαλούντος κατά: α) της πράξης (…)/23.1.2003 του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την οποία απερρίφθη προσφυγή αυτού κατά της πράξης απέλασής του από τη χώρα (πράξη (…)/17.1.2003 της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας) και β) της απόφασης (…)/29.1.2003 του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την οποία ανεκλήθη η από 30.7.2001 άδεια προσωρινής παραμονής του στη χώρα και απερρίφθη αίτημα παρατάσεως αυτής. Εξάλλου, η δίκη διατηρεί το αντικείμενό της, παρά το γεγονός ότι η ισχύς της αρχικής άδειας παραμονής και...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.