ΣτΕ 546/2008

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2/2009, Ιανουάριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απέλαση – Λόγοι δημόσιας τάξης και ασφάλειας σχετιζόμενοι με καταδίκη σε ποινή φυλάκισης για προμήθεια, κατοχή για ιδία χρήση ποσότητας ινδικής κάνναβης καθώς και χρήση αυτής – η μόρφωση της κρίσεως περί επικινδυνότητας πρέπει να γίνεται ύστερα από αξιολόγηση της όλης προσωπικότητας του αλλοδαπού, με συνεκτίμηση της ποινικής καταδίκης καθώς και κάθε άλλου πρόσφορου στοιχείουΠρόεδρος: Α. Τσαμπάση, Αντιπρόεδρος, σε αναπλήρωση του Προέδρου του Τμήματος, που είχε κώλυμα Σύμβουλοι: Α. Χριστοφορίδου, Δ. Γρατσίας. Πάρεδροι: Η. Μάζος, Μ. Αθανασοπούλου. Δικηγόροι: Δ. Καραβίδας, Α. Ανδρουλιδάκης, Πάρεδρος του ΝΣΚ. 1. Επειδή, για την άσκηση της υπό κρίση εφέσεως έχει καταβληθεί το νόμιμο παράβολο (1448892, 1448393, 2322232 και 2322738 ειδικά γραμμάτια παραβόλου). 2. Επειδή, με την κρινόμενη έφεση ζητείται εμπροθέσμως και εν γένει παραδεκτώς η εξαφάνιση της 63/2005 αποφάσεως του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βόλου, με την οποία απερρίφθη αίτηση ακυρώσεως του ήδη εκκαλούντος κατά α)της (…)/13.1.2003 αποφάσεως του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας, με την οποία διατάχθηκε η απέλασή του από τη χώρα και β) της απορριπτικής της από 15.1.2003 διοικητικής προσφυγής του και μόνης παραδεκτώς προσβαλλόμενης, υπ΄ αριθ. (…)/5.2.2003 αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Θεσσαλίας. 3. Επειδή, το άρθρο 44 του ν. 2910/2001 με τίτλο «Είσοδος και παραμονή αλλοδαπών στην Ελληνική Επικράτεια ...» (Α΄ 91) προβλέπει ότι...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.