ΤρΔΠρΠειρ (Συμβ) 55/2008

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2/2009, Ιανουάριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Αναστολή – Απόρριψη αιτήματος ανανέωσης άδειας διαμονής λόγω εκπρόθεσμης υποβολής του – δυσχερώς επανορθώσιμη βλάβη του αιτούντος λόγω ανατροπής των οικογενειακών, βιοτικών, επαγγελματικών, οικονομικών σχέσεων που έχει δημιουργήσει στη Χώρα – μη επίκληση λόγου δημοσίου συμφέροντος από τη Διοίκηση που να επιβάλει την άμεση απομάκρυνσή του από την Ελλάδα – διαταγή προς τη Διοίκηση να απέχει από κάθε θετική ή αρνητική πράξη ή ενέργεια η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία νόμιμης πρόσβασης του αιτούντος στην άσκηση βιοποριστικής δραστηριότητας ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η πραγματική κατάσταση, στην οποία τελούσε πριν την απόρριψη του αιτήματός του.Πρόεδρος: Αγγελική Παπαπαναγιώτου-Λέζα, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ. Εισηγήτρια: Φιλομήλα Φαλτσέτα, Πρωτοδίκης Δ.Δ. Δικηγόρος: Ευδοκία Σταυρουλάκη (…) με την κρινόμενη αίτηση για την άσκηση της οποίας καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (βλ. τα με αριθ. (...) και Σειράς Α/, ειδικά έντυπα παραβόλου), ζητείται, παραδεκτώς, να ανασταλεί η εκτέλεση της με αριθ. (…) απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Δυτικής Αττικής και Πειραιά, με την οποία απορρίφθηκε αίτημα του αιτούντος για ανανέωση της χορηγηθείσας σ’ αυτόν άδειας διαμονής του, άλλως, να διαταχθεί η αποχή της Διοίκησης από κάθε ενέργεια, που θα είχε ως αποτέλεσμα την αναγκαστική αναχώρηση του αιτούντος από τη Χώρα, μέχρι τη δημοσίευση οριστικής απόφασης...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.