ΔΠρΑθ 4662/2008

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2/2009, Ιανουάριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Αντιρρήσεις κατά κράτησης – εκκρεμής διοικητική απέλαση της Α.Δ. Βοιωτίας – λόγοι δημόσιας τάξης σχετιζόμενοι με τελεσίδικη καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών χωρίς την επιβολή δικαστικής απέλασης λόγω σπουδαίων λόγων που δικαιολογούν την παραμονή στην Ελλάδα – ανεκτή πλέον η παραμονή της αλλοδαπής για το κοινωνικό σύνολοΠρόεδρος: Ευαγγελή Μπράμη, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ. Δικηγόρος: Χρυσούλα Μαρινάκη (…) 1. Επειδή, με το κρινόμενο δικόγραφο η αντιλέγουσα ζητά παραδεκτώς να αφεθεί ελεύθερη, διότι δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε επικίνδυνη για τη δημόσια τάξη, για τους ειδικότερους λόγους που προβάλλει με αυτό. 2. Επειδή, από τα στοιχεία του φακέλου προκύπτει ότι με την προσβαλλόμενη απόφαση διατάχθηκε η διοικητική απέλαση της αντιλέγουσας διότι συλληφθείσα την 14-11-2008 και ώρα 23:15 στο Ίλιον από αρμόδια αστυνομικά όργανα, στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής στη χώρα μας (άρθρο 76 παρ 1β, γ και 3 Ν. 3386/2005), εκκρεμεί σε βάρος η από 31-7-2008 διοικητική απέλαση της Α.Δ. Βοιωτίας, είναι κατοχυρωμένη στον κατάλογο ανεπιθυμήτων αλλοδαπών και είναι σεσημασμένη για παράβαση του Ν. 3459/2006. Με την ίδια απόφαση, διατάχθηκε και η κράτηση της, διότι εκ των εν γένει περιστατικών κρίθηκε ότι είναι ύποπτη φυγής και επικίνδυνη για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. 3. Επειδή, προς απόδειξη των...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.