ΔΠρΑθ 3140/2007

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2/2009, Ιανουάριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Δεύτερη Αίτηση Ανάκλησης κατά αποφάσεως απόρριψης Αντιρρήσεων – Είναι απαράδεκτη σε κάθε περίπτωση η άσκηση δεύτερης αίτησης ανάκλησης απόφασης απόρριψης αντιρρήσεων, έστω και αν η αίτηση αυτή στηρίζεται σε στοιχεία, τα οποία ο αιτών ισχυρίζεται ότι είναι “νέα” – Επιδιώκεται ουσιαστικώς η επίτευξη του σκοπού της πρώτης δίκης – Απορρίπτει την αίτηση.Πρόεδρος: Χρίστος Γ. Χουτόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών Δικηγόρος: Μαρίνα Κατσάνου. 1. Επειδή, οι προαναφερόμενες αντιρρήσεις τής αιτούσης – αντιλέγουσας απορρίφθηκαν με την προαναφερόμενη υπ’ αριθμ. (…)/12.7.2007 απόφαση-πρακτικό τού Δικαστηρίου τούτου με την αιτιολογία ότι αυτή είναι ύποπτη φυγής και η κατά της απόφασης αυτής αίτηση της για ανάκλησή της κατ’ άρθρο 76 § 5 του ν. 3386/2005 απορρίφθηκε ήδη με την υπ’ αριθμ. (…)/26.7.2007 απόφαση-πρακτικό τού Δικαστηρίου τούτου με την αιτιολογία ότι τα στοιχεία, τα οποία προσκομίσθηκαν προς υποστήριξή της, δεν ήσαν νέα και δεν μπορούσαν να ανατρέψουν τα δεδομένα στα οποία στηρίχθηκε η πρώτη απόφαση. 2. Επειδή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 76 του ν. 3386/2005 και 243 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας, οι αποφάσεις που εκδίδονται με την οριζόμενη σ’ αυτές διαδικασία δεν υπόκεινται κατ’ αρχήν σε ένδικο μέσο πλην όμως πρωτίστως λόγω του δυσμενούς χαρακτήρα τού μέτρου τής (έστω και προσωρινής) προσωπικής κράτησης και...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.