ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2/2009, Ιανουάριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2009 θα διεξαχθεί, στην πόλη των Σερρών, Διημερίδα με θέμα «Οι αλλοδαποί μετανάστες και η ελληνική έννομη τάξη - Το μεταναστευτικό δίκαιο στη πράξη». Είναι μία συνδιοργάνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ), η οποία υποστηρίζεται από τις νομικές εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη και στηρίζεται οικονομικά από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, τη Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Σερρών, την Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κερκίνης, και τον Λογαριασμό Ενίσχυσης - Αλληλοβοήθειας δικηγόρων Σερρών (ΛΕΑΔΣ). Η Διημερίδα θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου “ELPIDA RESORT” των Σερρών ενώ το κύριο βάρος της οργάνωσης και της φιλοξενίας των συνέδρων, θα αναλάβει ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών. Η Διημερίδα είναι χωρισμένη σε τρεις θεματικές ενότητες στις οποίες θα αναπτυχθούν τα θέματα της αόριστης και αξιολογικής έννοιας της Δημόσιας Τάξης με εισηγήτρια τη κ. Ζωή Παπασιώπη-Πασσιά, καθηγήτρια Α.Π.Θ, της ποινικής ευθύνης των αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και επανείσοδο στη χώρα με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Πουλαράκη, Δικηγόρο Αθηνών και μέλος της ΕΔΑΜ, της Δικαστικής Απέλασης των αλλοδαπών με εισηγήτρια τη κ. Ειρήνη Χρυσογιάννη, Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, της Διοικητικής Απέλασης - Αντιρρήσεων κατά προσωρινής κρατήσεως αλλοδαπού με εισηγητή τον κ....

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.