ΔπρΑθ 2158/2008 (23ο Συμβ)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 3/2009, Ιούνιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απέλαση - αναπόδεικτη η βλάβη του αιτούντος λόγω μη προσκόμισης πρόσφατων στοιχείων από τα οποία να προκύπτουν οι επαγγελματικές και οικονομικές του σχέσεις ή η εκπλήρωση των νόμιμων υποχρεώσεών του - ανύπαρκτη νομική και πραγματική κατάσταση δεκτική δικαστικής προστασίαςΔικαστές: Σοφία Τσαούση, Πρόεδρος Πρωτοδικών ΔΔ, Τσαμουρά Αιμιλία, Μαρία Τσεκρέκου (εισηγήτρια), Πρωτοδίκες ΔΔ (...) 1. Για την άσκηση της κρινόμενης αίτησης έχει καταβληθεί το νόμιμο παράβολο (βλ. σχετικό το 1310045 ειδικό έντυπο παραβόλου σειράς A). 2. Με την κρινόμενη αίτηση, ζητείται η αναστολή εκτέλεσης της .... /20-2-2007 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής με την οποία απορρίφθηκε η από 14-2-2007 προσφυγή του αιτούντος κατά της /9.2.2007 απόφασης του Προϊστάμενου της Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής περί απέλασης αυτού από την Χώρα. Κατά της πράξης αυτής ο αιτών έχει ασκήσει την ... /2007 άσκηση ακυρώσεως. 3. Στην προκείμενη περίπτωση από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτουν τα εξής: Στον αιτούντα αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, χορηγήθηκε αρχικά η .... /7-8-2001 προσωρινή άδεια παραμονής της Περιφέρειας Αττικής. Στη συνέχεια εκδόθηκε σε βάρος του η ... /17-8-2003 απόφαση απέλασης του Προϊστάμενου της υποδ/νσης Αλλοδαπών Αττικής λόγω ελλείψεως νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας κατά παράβαση του άρθ. 44 παρ.1 εδ. β΄ του ν.291 0/2001. Κατέχει την προαναφερόμενη άδεια παραμονής...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.