ΔΠρΠειρ 11/2008 (5ο Συμβ)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 3/2009, Ιούνιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απόρριψη χορήγησης νομιμοποιητικών εγγράφων κατ’ άρθρο 91 § 11 Ν. 3386/2005 λόγω μη πλήρωσης των εκ του νόμου οριζόμενων προϋποθέσεων - Βλάβη δυσχερώς επανορθώσιμη συνεπεία της ανατροπής του κύκλου των προσωπικών, οικογενειακών εργασιακών και κοινωνικών σχέσεων που έχει αναπτύξει η αιτούσα στην Ελλάδα.Δικαστές: Ειρήνη Δάσκα, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ., Χρυσάνθη Φρατζόγλου, και Χριστίνα Φίλη, Εισηγήτρια, Πρωτοδίκες Δ.Δ. [...] Με την κρινόμενη αίτηση για την οποία καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (βλ. τα με αριθ .... και ..., Σειράς Α΄, ειδικά έντυπα παραβόλου), ζητείται, η αναστολή εκτέλεσης της με αριθ. πρωτ. ... /25-10-2006 απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής (Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Δυτικής Αττικής και Πειραιά), με την οποία απορρίφθηκε η με αρ. πρωτ .... /2710-2005 αίτηση της αιτούσας για χορήγηση άδειας διαμονής αυτής στην Ελλάδα, προκειμένου να μην υποχρεωθεί να εγκαταλείψει τη χώρα. Η αναστολή ζητείται μέχρις ότου δημοσιευτεί οριστική απόφαση του Δικαστηρίου αυτού επί της από 109-2007 αίτησης ακύρωσης, που άσκησε η αιτούσα κατά της άνω προσβαλλόμενης πράξης. Κατ’ ακολουθία, το Δικαστήριο είναι αρμόδιο να εξετάσει την κρινόμενη αίτηση αναστολής, σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 15 παρ.2 του ν. 3068/2002 (ΦΕΚ Α 274) και 3 παρ.1 και 2 του ν. 702/1977 (ΦΕΚ Α 112), η οποία εφόσον...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.