ΔΠρΠειρ 1/2008 (2ο Συμβούλιο)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 3/2009, Ιούνιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απόρριψη ανανέωσης Ε.Δ.ΤΟ διότι ο αλλοδαπός κρίθηκε επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη λόγω ποινικής καταδίκης του για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση - Μόνη η ποινική καταδίκη δε μπορεί να αιτιολογήσει επαρκώς το χαρακτηρισμό του ως επικίνδυνου για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια - Η μακροχρόνια παραμονή του στη Χώρα, η ανάπτυξη επί μακρόν άσκησης βιοποριστικής δραστηριότητας και το συμφέρον της ανήλικης κόρης να συνεχίσει τη φοίτηση της σχολείο καθιστούν την αίτηση δεκτική αναστολήςΔικαστές: Αγγελική Παπαπαναγιώτου-Λέζα, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ., Φιλομήλα Φαλτσέτα, Εισηγήτρια, και Χρυσή Βλαστού, Πρωτοδίκες Δ.Δ. Δικηγόρος: Γεώργιος Αθανασιάδης [...] Επειδή, με την κρινόμενη αίτηση, η οποία νόμιμα φέρεται για συζήτηση ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου μετά την ... /2007 παραπεμπτική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας (ως Συμβουλίου), και για την άσκηση της οποίας καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (βλ. τα με αριθ ...., ..., ... και ..., Σειράς Α΄, ειδικά έντυπα παραβόλου), ζητείται, παραδεκτώς, η αναστολή εκτέλεσης της με αριθ .... /3-9-2006 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, με την οποία απορρίφθηκε προσφυγή του αιτούντος κατά της με αριθ .... /28-11-2005 απόφασης του Διοικητή του Τμήματος Αλλοδαπών Ν/Α Αττικής σχετικά με την άρνηση ανανέωσης του Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς, που ο αιτών κατείχε, μέχρι τη δημοσίευση...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.