ΔΠρΘεσ 371/2007 (Τμ ΙΑ’ Συμβ)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 3/2009, Ιούνιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απέλαση - Απόρριψη αιτήματος χορήγησης άδειας διαμονής ως συζύγου Έλληνα - Εγκατάλειψη της συζυγικής εστίας πριν παρέλθει έτος από την τέλεση του γάμου - Προύπόθεση για την εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 62 παρ. 1 περ. γ’ Ν. 3386/05 η καταγγελία του θύματος οικογενειακής βίας στις αρχές - Αναπόδεικτος ο ισχυρισμός περί άσκησης βίας από το σύζυγο - Αναπόδεικτη η βλάβη αιτούσας λόγω του μικρού διαστήματος της διαμονής της στη Χώρα και της μη συγκρότησης άξιου προστασίας πλαισίου βιοποριστικών, επαγγελματικών και κοινωνικών σχέσεωνΔικαστές: Δήμητρα Κοσκερίδου, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ., Εμμανουήλ Μιχελακάκης, Πρωτοδίκης Δ.Δ, Όλγα Ζήκου, Πρωτοδίκης Δ.Δ. (Εισηγήτρια) (...) 1. Επειδή, για την άσκηση της υπό κρίση αιτήσεως, καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (βλ. το σειράς ειδικό έντυπο). 2. Επειδή, με την αίτηση αυτή ζητείται η αναστολή εκτελέσεως: α) της .... /19-12-2006 (αριθμ. Φακ) αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία απορρίφθηκε η /8-9-2006 αίτηση της αιτούσας για χορήγηση άδειας διαμονής ως σύζυγος έλληνα πολίτη, και β) της /16-2-2007 αποφάσεως του Αρμόδιου Αξιωματικού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με την οποία διατάχθηκε η απέλασή της από τη Χώρα και η εγγραφή της στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών και στο Σύστημα Πληροφοριών Σέγκεν μέχρι τις 16-2-2012. Κατά των εν λόγω αποφάσεων...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.