ΔΠρΑθ 1385/2009

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 3/2009, Ιούνιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Αίτηση ανάκλησης απορριπτικής απόφασης αντιρρήσεων κατά κράτησης - η αναστολή ή η προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης δεν θεωρείταί νέο στοιχείο αλλά καθιστά υποχρεωτική την άρση της κράτησης λόγω έλλειψης νομίμου βάσεως καθόσον έχει σταθμιστεί η βλάβη του αιτούντος με το στοιχείο της δημόσιας τάξης καθώς και η νομιμότητα της απόφασης και το προδήλως βάσιμο των λόγων ακύρωσηςΠρόεδρος Δ.ΠΑ (8ο Τμήμα): Ευαγγελία Ν. Μπράμη, Πρόεδρος Δ.Δ. (...) Με την αίτηση ανάκλησης ο αιτών ζητά να ανακληθεί η ... /3-4-2009 απόφαση - πρακτικό του Δικαστηρίου τούτου, με την οποία απορρίφθηκαν οι κατ’ άρθρο 76 παρ. 3 και 4 του Ν. 3386/2005 αντιρρήσεις και να αρθεί η κράτησή του που διατάχθηκε με την ... /3-3-2009 απόφαση του Προϊσταμένου Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής Τμήμα Απελάσεων, για τους λόγους που προβάλλει_με αυτή. (...) Επειδή, το κρινόμενο δικόγραφο έχει ασκηθεί παραδεκτώς. 2. Επειδή, με την ..... /31-3-2009 απόφαση του Προϊσταμένου Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής είχε διαταχθεί η διοικητική απέλαση του αιτούντος, διότι την 28-3-2009 και ώρα 17.00 στα Καλύβια Αττικής είχε συλληφθεί αρμοδίως για παράβαση του ν. 3386/2005, ειδικότερα δε διότι εισήλθε στη χώρα μας λάθρα και στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων. Με την ίδια απόφαση διατάχθηκε και η κράτησή του διότι εκ των εν γένει περιστάσεων κρίθηκε ότι είναι...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.