ΤρΠλημΑθ 5111/2008 (Αυτόφωρη διαδικασία)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 3/2009, Ιούνιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Παράνομη επανείσοδος μετά από δικαστική απέλαση - Παράβαση άρθρων 82-83 Ν. 3386/2005 - Παράβαση άρθρου 99 παρ. 3-4 Π.Κ - Ψευδής ανομωτί κατάθεση - Κήρυξη ενοχής του κατηγορουμένου - Η έφεση χωρίς αναστέλλουσα δύναμη και διαταγή απέλασης μετά την έκτιση της ποινής.Δικαστικός Πάρεδρος: Κωστής Παναγιώτης Α’ Εισαγγελέας: Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος Γραμματέας: Σκανδάλης Βασίλειος (...) Από την κύρια αποδεικτική διαδικασία και τα έγγραφα των οποίων έγινε η ανάγνωση στο ακροατήριο, καθώς και τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας που εξετάστηκαν νομότυπα στο ακροατήριο και την εν γένει συζήτηση της υποθέσεως προέκυψε και το Δικαστήριο πείστηκε, ότι ο κατηγορούμενος έχει τελέσει τις πράξεις που του αποδίδει το κατηγορητήριο και πρέπει να κηρυχθεί ένοχος, διότι ο κατηγορούμενος ως αλλοδαπός που είχε απελαθεί από τη χώρα με την .. ./1992 απόφαση του Μον. Πλημμ. αφού είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 9 μηνών και αφού η ποινή του είχε ανακληθεί επ’ αόριστον καταλήφθηκε στις 10-5-2007 να έχει επανέλθει παράνομα στη χώρα χωρίς νομικές διατυπώσεις και ενώ είχε εγγραφεί στον κατάλογο ανεπιθύμητων προσώπων. Για τους λόγους αυτούς,· δικάζει απόντος του κατηγορουμένου (...). Κηρύσσει αυτόν ένοχο (...). Μετά την απαγγελία της αποφάσεως (...) το Δικαστήριο σκέφτηκε σύμφωνα με το νόμο, οι πράξεις για τις οποίες κηρύχθηκε ένοχος ο κατηγορούμενος προβλέπονται...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.