ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 3/2009, Ιούνιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2009, στις Σέρρες, Διημερίδα με θέμα «Οι αλλοδαποί μετανάστες και η ελληνική έννομη τάξη - Το μεταναστευτικό δίκαιο στη πράξη». Ήταν μία συνδιοργάνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ), η οποία υποστηρίχθηκε από τις νομικές εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη και στηρίχθηκε οικονομικά από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, την Τ.Ε.Δ.κ. Νομού Σερρών, την Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κερκίνης, και τον Λογαριασμό Ενίσχυσης - Αλληλοβοήθειας δικηγόρων Σερρών (ΛΕΑΔΣ). Η Διημερίδα έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ‘ΈLΡΙΟΑ RESORT» των Σερρών, ενώ το κύριο βάρος της οργάνωσης και της φιλοξενίας των συνέδρων, ανέλαβε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών με το Πρόεδρό του κ. Πασχάλη Αγγελίδη, αλλά και το μέλος του ΔΣ, κ. Π. Καρίπογλου. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, τόσον από πλευράς εισαγγελικών, δικαστικών λειτουργών και δικηγόρων, όσο και από στελέχη της Διοικήσεως, Περιφερειών, Δήμων, Αστυνομικών Αρχών, κ.λπ.. Τη Διημερίδα χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Δικ. Συλλ. Σερρών κ. Πασχάλης Αγγελίδης, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Εισαγγελέων Ελλάδας, Εισαγγελέας κ. Σωτήριος Μπάγιας, ο Πρόεδρος του Δικ. Συλλ. Θεσσαλονίκης κ. Μανώλης Λαμψίδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, δικηγόρος, κ. Ιωάννης...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.