ΤρΔΠρΑθ 4136/2008 (21ο Τμήμα)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 4/2009, Σεπτέμβριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απόρριψη αιτήματος ανανέωσης Ε.Δ.Τ.Ο. για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας – Καταδίκη του αιτούντος σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών για κατοχή ναρκωτικής ουσίας για ιδία χρήση – Ανεπαρκής αιτιολογία καθόσον δεν συνεκτιμήθηκε το είδος και η βαρύτητα της παραβατικής συμπεριφοράς του αιτούντος, η βλάβη που προξένησε ή ο κίνδυνος που προκάλεσε ενώ δεν σταθμίστηκε ο βαθμός της εγκληματικής διάθεσής του, ο χαρακτήρας, η ηλικία και η εν γένει προσωπικότητά του ούτε η μακρά διάρκεια της διαμονής του στη Χώρα ή το οικογενειακό του περιβάλλονΔικαστές: Αικατερίνη Σταυρίδου, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ., Ιωάννης Πολυχρόνης, Ηλίας Κατσούλης, Πρωτοδίκες Δ.Δ. Δικηγόροι: Λεωνίδας Παυλίδης, Ελευθέριος Βαλάκος και Μαγδαληνή Μανωλοπούλου Δικαστική Αντιπρόσωπος ΝΣΚ. 1. Επειδή, με την κρινόμενη αίτηση, για την άσκηση της οποίας έχει καταβληθεί το νόμιμο παράβολο (Σειρά Α’ …./12-5-2005) και η οποία και κατά τα λοιπά έχει ασκηθεί παραδεκτώς, ζητείται να ακυρωθούν: α) η …./15-5-2004 απόφαση του Διοικητή του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε αίτημα ανανέωσης του Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς του αιτούντος και β) η …/18-2-2005 απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την οποία απορρίφθηκε ενδικοφανής προσφυγή του αιτούντος κατά της υπό στοιχείο α΄ προσβαλλόμενης απόφασης. Η ως άνω από 15-5-2004 απόφαση του Διοικητή του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών προσβάλλεται...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.