ΔΠρΠειρ 13/2008 (11ο Συμβ)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 4/2009, Σεπτέμβριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απόρριψη αιτήματος για χορήγηση άδειας διαμονής – Η ευδοκίμηση της αίτησης αναστολής εξαρτάται από το προδήλως βάσιμο της αίτησης ακύρωσης και από το αν η βλάβη που θα προκληθεί στον αιτούντα είναι ανεπανόρθωτη ή δυσχερώς επανορθώσιμη – Το δελτίο απογραφής ασφαλισμένου και επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας του ΟΓΑ και η υπεύθυνη δήλωση εργοδότη δεν αποδεικνύουν την καταβολή των εισφορών στον ασφαλιστικό φορέα – Η μόνιμη κατοικία και η σταθερή εργασία δημιουργούν κατάσταση που χρήζει προστασίας.Δικαστές: Κωνσταντίνα Κλουτσινιώτη, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ., Βασιλική Μπούρα (Εισηγήτρια), και Γεωργία Παπανικολάου, Πρωτοδίκες Δ.Δ. Ερήμην του αιτούντος. […] Με την κρινόμενη αίτηση ζητείται παραδεκτώς η αναστολή εκτέλεσης της … /11-10-7 απόφασης του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής, μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση επί της από 7-12-07 (με αριθ. κατ.191) αιτήσεως ακυρώσεως που έχει ασκηθεί κατ’ αυτής. Με την εν λόγω απόφαση απορρίφθηκε το αίτημα του αιτούντος για χορήγηση άδειας διαμονής, με την αιτιολογία της μη πλήρωσης, στο πρόσωπό του, των προϋποθέσεων που απαιτούνται από τις διατάξεις της παρ. 11 του άρθρου 91 του Ν.3386/05. Με το άρθρο 52 του Π.Δ.18/89 (ΦΕΚ 8 Α΄), όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 35 του Ν.2721/99 (ΦΕΚ 112 Α΄) και εφαρμόζεται, στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα με τα άρθρα 15 του Ν.3068/02 (ΦΕΚ...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.