ΔΠρΠειρ 5/2008 (3ο Συμβ)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 4/2009, Σεπτέμβριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Αίτηση αναστολής κατά απόφασης απέλασης – Ανεπανόρθωτη η βλάβη του αιτούντος λόγω μακράς διαμονής του στη Χώρα όπου έχει οργανώσει πλήρως την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και έχει πλήρως ενσωματωθεί στην ελληνική κοινωνία.Δικαστές: Ασπασία Κορωνιώτου, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ, Δήμητρα Λάσκαρη, Εισηγήτρια, και Αθανάσιος Σκουρλής, Πρωτοδίκες Δ.Δ. Ερήμην του αιτούντος Επειδή, με την κρινόμενη αίτηση αναστολής, η οποία με την … /2007 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών (23ο Τριμελές) παραπέμφθηκε στο Δικαστήριο τούτο ως κατά τόπο αρμόδιο, για την οποία καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (βλ. το με αριθμό … Σειρά Α έντυπο παραβόλου), επιδιώκεται παραδεκτώς η αναστολή εκτέλεσης της Φ … 30-3-2005 απόφασης του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής, με την οποία ανακλήθηκε η με αριθμό GR … /11-1-2005 άδεια παραμονής του αιτούντος. Η αναστολή ζητείται μέχρι να δημοσιευθεί οριστική απόφαση επί της … /2005 αίτησης ακύρωσης που εκκρεμεί ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου, μετά την … /2006 όμοια παραπεμπτική απόφαση του ίδιου ως άνω Δικαστηρίου. Επειδή, στο άρθρο 52 του π.δ. 18/1989 «Κωδικοποίηση Διατάξεων Νόμων για το Συμβούλιο της Επικρατείας(ΦΕΚ Α 8)ς, το οποίο εφαρμόζεται εν προκειμένω σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 2 του ν. 3068/2002 (ΦΕΚ Α 274), ορίζεται ότι: «1… 2. Επιτροπή που συγκροτείται κάθε φορά από τον...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.