ΔΠρΑθ 231/2011 (Συμβ.) [Δυσχερώς επανορθώσιμη βλάβη λόγω ανάπτυξης κύκλου βιοτικών σχέσεων]

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 3/2011, Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Πρόεδρος: Ε. Καραμπά Εισηγήτρια: Α-Μ. Πρωτογήρου Απόρριψη αίτησης νομιμοποίησης λόγω μη απόδειξης διαμονής πριν την 31.12.04 ενώ με την αίτηση συνυποβλήθηκε το δικαιολογητικό της εξαγοράς ενσήμων χωρίς να έχει εκδοθεί αντίστοιχη απόφαση από το ΙΚΑ. Δυσχερώς επανορθώσιμη η βλάβη του αιτούντα που έχει αναπτύξει κύκλο επαγγελματικών, οικονομικών και εν γένει βιοτικών σχέσεων. Διατάξεις : άρθρα 91 [παρ. 11] Ν 3386/2005, 36 [παρ. 4 εδ. α΄], 52 [παρ. 8] ΠΔ 18/1989, 275 [παρ. 1 εδ. στ΄ εδάφιο πρώτο] ΚΔΔ, 4 Ν 702/1997 1. Επειδή, με την κρινόμενη αίτηση, για την οποία καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (... ειδικό γραμμάτιο παραβόλου, σειράς Α΄), επιδιώκεται η αναστολή εκτέλεσης της .../15.12.2006 απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, η οποία υπογράφεται κατ’ εντολήν του από τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση του αιτούντος, υπηκόου Πακιστάν, για χορήγηση άδειας διαμονής, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 91 παρ. 11 του Ν 3386/2005. Η αναστολή ζητείται ωσότου εκδοθεί απόφαση για την αίτηση ακυρώσεως (ΑΚΔ .../2007), που ο ίδιος άσκησε κατά της εν λόγω πράξης και η οποία εκκρεμεί ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου. 2. Επειδή, στην προκειμένη περίπτωση, από τα στοιχεία του φακέλου προκύπτουν τα εξής: Ο αιτών υπέβαλε στο...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.