ΔΠρΣερρών 12/2008 [Απόρριψη ανανέωσης άδειας διαμονής για ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα]

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 1/2011, Ιανουάριος - Απρίλιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Έλλειψη αιτιολογίας της γνωμοδότησης της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του άρθρου 24 του Ν 3386/2005. Η Επιτροπή όφειλε να εξετάσει την αρτιότητα της επιχείρησης, τη δυνατότητα εφαρμογής της κατατεθείσας οικονομοτεχνικής μελέτης και να αξιολογήσει τυχόν προηγούμενες επιχειρηματικές εμπειρίες του αιτούντος, το ύψος του διατεθέντος από αυτόν κεφαλαίου (πάγιου εξοπλισμού και αξίας αγοράς εμπορευμάτων) για την άσκηση της επίμαχης δραστηριότητας και τις επιπτώσεις στην απασχόληση καθώς και τους επιβαλλόμενους από την ισχύουσα νομοθεσία ειδικούς περιορισμούς.Πρόεδρος: Β. Μαράβα - Σταμούλη Εισηγητής: Ι. Σοβαντζόγλου Δικηγόροι: Σ. Σταμπολίδου, Δικ. Αντιπρόσωπος ΝΣΚ, Ευ. Τζαμπάζης Διατάξεις : άρθρα 24 [παρ. 4 και 5], 25 Ν 3386/2005, 9 [παρ. 1 και 3] Ν 3536/2007, 17 [παρ. 3] ΠΔ 18/1989 1. Επειδή, με την κρινόμενη αίτηση, για την άσκηση της οποίας έχουν καταβληθεί τα νόμιμα τέλη και το παράβολο (σχετ. τα σειράς Α ... ειδικά έντυπα παραβόλου, ζητείται, καθ΄ ερμηνεία του δικογράφου της, η ακύρωση: α) της, εκδοθείσας κατ΄ εντολή του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπ΄ αριθμό (...) απόφασης, με την οποία απορρίφθηκε αίτημα του αιτούντος για την ανανέωση της άδειας διαμονής του στην Ελλάδα με σκοπό την άσκηση ανεξάρτητης οικονομικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 24 και 25 του Ν 3386/2005 και β) κάθε άλλης συναφούς...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.