ΔΠρΘεσ (Συμβ.) 375/2011 [Απόρριψη αιτήματος ανανέωσης άδειας διαμονής]

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2/2011, Μάιος - Αύγουστος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Μεταβολή ασφαλιστικού φορέα, εργοδότη και νομού εργασίας από τον πρώτο χρόνο της μετάκλησης του αλλοδαπού ως αλιεργάτη. Οι χορηγηθείσες στο παρελθόν άδειες για εποχιακή εργασία που επιτρέπουν την παραμονή στη Χώρα για περιορισμένο χρονικό διάστημα δεν θεμελιώνουν σταθερή και μακροχρόνια κατάσταση που χρήζει προστασίας καθώς δεν θεωρείται ότι τυχόν ανατροπή της μπορεί να προκαλέσει βλάβη δυσχερώς επανορθώσιμη στον αιτούντα.Διατάξεις : άρθρα 15 [παρ. 3 και 4] Ν 3386/2005, 52 [παρ. 8] ΠΔ 18/1989 1. Επειδή, με την κρινόμενη αίτηση, για την άσκηση της οποίας καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (σχ. το 2418303 σειράς Α’ ειδικό έντυπο), ο αιτών επιδιώκει να ανασταλεί η εκτέλεση της .../12.2.2009 αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία απορρίφθηκε η .../9.11.2007 αίτηση του για ανανέωση άδειας διαμονής για εξαρτημένη εργασία. Κατά της εν λόγω αποφάσεως ο αιτών έχει ασκήσει την .../2009 αίτηση ακυρώσεως 2. Επειδή, ο αιτών, υπήκοος Αιγύπτου, που γεννήθηκε στις 23.2.1972. υπέβαλε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του Δήμου Ν. Μουδανιών αίτηση για ανανέωση άδειας διαμονής. Το αίτημα του απορρίφθηκε, γιατί αν και κάτοχος άδειας διαμονής για εξηρτημένη εργασία μετά από μετάκληση προκειμένου να εργασθεί ως αλιεργάτης στο νομό Θεσσαλονίκης, αυτός μετέβαλλε από τον πρώτο χρόνο της μετακλήσεως ασφαλιστικό φορέα, εργοδότη και...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.