ΔΠρΘεσ 1523/2011 [Χορήγηση αναστολής λόγω δημιουργίας κύκλου βιοτικών σχέσεων και μη επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος](παρατ. Σπ. Παπαλέξης)

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 1/2012, Ιανουάριος - Απρίλιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Πρόεδρος: Κ. Κοσκινιώτου Εισηγήτρια: Μ. Φράγκου Διοικητική απέλαση και εγγραφή στον ΕΚΑΝΑ λόγω καταδίκης σε ποινή φυλάκισης σαράντα ημερών για χρήση κροτίδων. Δημιουργία κύκλου βιοτικών σχέσεων. Ενόψει του είδους, της βαρύτητας και των εν γένει συνθηκών τέλεσης του αδικήματος για το οποίο καταδικάστηκε αλλά και του ύψους της επιβληθείσας ποινής, οι επικαλούμενοι λόγοι δημόσιας τάξης και ασφάλειας δεν κρίνονται επιτακτικοί. Διατάξεις : άρθρα 76 [παρ. 1 εδαφ. β' και γ'] Ν 3386/2005, 39 [παρ. 1] ΠΔ 18/1989 1. Επειδή, για την άσκηση της κρινόμενης αίτησης έχει καταβληθεί το νόμιμο παράβολο. 2. Επειδή, με την κρινόμενη αίτηση ζητείται η αναστολή εκτέλεσης, αφενός της .../11.10.2010 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης περί απόρριψης της ενδικοφανούς προσφυγής του αιτούντος κατά της .../30.09.2010 απόφασης του Αρμοδίου Αξιωματικού της ιδίας ως άνω Διεύθυνσης περί απελάσεώς του από τη Χώρα και εγγραφής του στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών (ΕΚΑΝΑ) και στο Σύστημα Σένγκεν (Schengen SIS) μέχρι τις 30.09.2017, αφετέρου της τελευταίας αυτής πράξης. Κατά των ως άνω πράξεων, ο αιτών έχει ασκήσει αίτηση ακύρωσης, η οποία εκκρεμεί. 3. Επειδή, από τα στοιχεία του φακέλου προκύπτει ότι ο αιτών, υπήκοος Αλβανίας, γεννηθείς στις 02.06.1992, κάτοχος άδειας διαμονής ως μέλος οικογένειας νομίμως διαμένοντος στη Χώρα αλλοδαπού (του...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.