Β. Επίσκεψη της ΕΔΑΜ στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 1/2013, Ιανουάριος - Απρίλιος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Την 17.05.2013 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Δ.ΑΜ αποτελούμενη από τους Χρυσούλα Ελ. Μαρινάκη, Δημήτριο Σηφακάκη, Στυλιανή Γκαρτζονίκα και Κατερίνα Δυοβουνιώτου επισκέφθηκε το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλα Κανελλόπουλο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΔΑΜ είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις της ενώσεως [1] σχετικά με το άρθρο 28 του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Ενέχυρο - Ποινική συνδιαλλαγή σε εγκλήματα εις βάρος του Δημοσίου - Σύσταση ειδικού προανακριτικού σώματος - Θέματα αστικής ευθύνης του τύπου και άλλες διατάξεις», που παρέμεινε στη δημόσια διαβούλευση έως τις 11.4.2013 (η παρέμβαση αφορούσε στην κατάργηση δικών κατ’ εφαρμογή της νομοθεσίας περί αλλοδαπών), καθώς και να συζητήσουν την αναγκαιότητα επέκτασης του θεσμού της Νομικής Συνδρομής και στις διοικητικές διαφορές. [ 1 ]. Για το πλήρες κείμενο της παρέμβασής μας βλ. στην ιστοσελίδα www.edam.gr

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.