ΔΠρΑθ 510/2015 Τμ. 10ο Τριμ. [Απόρριψη αιτήματος ανανέωσης άδειας διαμονής για ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα]

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2-3/2015, Μάιος - Δεκέμβριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

ΔΠρΑθ 510/2015 (Τμ. 10ο Τριμ.) Πρόεδρος: Δ. Λάσκαρη, Πρόεδρος Πρωτοδικών ΔΔ Εισηγητής: Ι. Συρίβελης, Πάρεδρος ΔΔ Δικηγόροι: Δ. Μπουλούκος Η απόρριψη με την προσβαλλομένη απόφαση του σχετικού αιτήματος ανανέωσης της άδειας παραμονής της αιτούσας, παρίσταται μη νομίμως αιτιολογημένη. Τούτο διότι, η Διοίκηση, αρκείται σε έλεγχο του ύψους του φορολογητέου εισοδήματος που εμφάνισε η αιτούσα στο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος του προαναφερόμενου οικονομικού έτους (2005) και λαμβάνει ως κριτήριο για τη διαπίστωση της ομαλής διαβίωσής της, ένα και μόνο αποδεικτικό στοιχείο που αναφέρεται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς περαιτέρω να συνεκτιμά, ενόψει και των λοιπών σχετικώς υποβληθέντων στοιχείων, το είδος της ασκούμενης δραστηριότητας , το χρονικό διάστημα λειτουργίας της επιχείρησης , την κάλυψη των εξόδων και των υποχρεώσεών της , καθώς και κάθε άλλο πρόσφορο στοιχείο για τη διαμόρφωση κρίσεως περί του ότι η αιτούσα μπορεί να καλύψει τα έξοδα παραμονής της και της δραστηριότητας που ασκεί. Διατάξεις: άρθρα 25 - 27 Ν 2910/2001 1. Επειδή, με την κρινόμενη αίτηση ακύρωσης, για την άσκηση της οποίας καταβλήθηκε το νόμιμο παράβολο (βλ. σχετικά το ... ειδικό έντυπο παραβόλου σειράς Α΄), ζητείται, παραδεκτώς, η ακύρωση της Φ. .../05.04.2006 απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, η οποία υπογράφεται κατ’ εντολήν του από την...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.