ΔΠρΛαμίας 2/2015 (προεδρ. διαδ.) [Απόρριψη αντιρρήσεων - Αίτηση ανάκλησης]

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2-3/2015, Μάιος - Δεκέμβριος

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

ΔΠρΛαμίας 2/2015* (Προεδρ. διαδ.) Δικαστής: Α. Αρβανιτίδου , Πρωτοδίκης ΔΔ Δικηγόρος: Κ. Μπαρούτας Επειδή, κατά τις διατάξεις του άρθρου 30 του Ν 3907/2011 συνάγεται ότι ο αλλοδαπός του οποίου οι αντιρρήσεις κατά απόφασης κράτησης απορρίφθηκαν με σχετική δικαστική απόφαση, έχει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης ανάκλησης της τελευταίας αυτής απόφασης, επικαλούμενος την ύπαρξη νέων κρίσιμων στοιχείων τα οποία δεν είχαν τεθεί υπόψη του Δικαστηρίου κατά την έκδοση της απόφασής του και τα οποία μεταβάλλουν τα δεδομένα, με βάση τα οποία είχαν απορριφθεί οι αντιρρήσεις του. Αίτηση ανάκλησης . Έλλειψη σταθερής κατοικίας . Το γεγονός πως η ανήλικη κόρη της αιτούσας διαμένει νόμιμα στη χώρα και φοιτά σε Νηπιαγωγείο δεν επαρκεί προκειμένου να στοιχειθετηθεί σταθερή διαμονή της αιτούσας σε γνωστή διεύθυνση. Ο πατέρας του ανηλίκου τέκνου, ο οποίος διαμένει νόμιμα στη χώρα είναι ικανός να φροντίσει για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του και την παροχή της απαιτούμενης ψυχολογικής στήριξης του τέκνου. Απορρίπτει αίτηση ανάκλησης . Διατάξεις: άρ. 30 Ν 3907/2011 1. Επειδή, με την κρινόμενη αίτηση, η αιτούσα ζητεί την ανάκληση της υπ’ αριθμ. 1/2015 απόφασης του Προέδρου Υπηρεσίας Πρωτόδικη Δ.Δ. του Δικαστηρίου τούτου επί των υπ’ αριθμ. εκθ. κατ. 1/8-1-2015 αντιρρήσεων, ώστε να αρθεί η κράτησή της, που διατάχθηκε με την...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.