ΔΠρΑθ 7522/2016 Τμ. 23ο Τριμ. [Εγγραφή στον ΕΚΑΝΑ –Απόρριψη αιτήματος για ανανέωση άδειας παραμονής]

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2-3/2016, Μάϊος-Δεκέμβριος 2016

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Απόρριψη αιτήματος για ανανέωση της άδειας διαμονής για εξαρτημένη εργασία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν 2910/2001 λόγω εγγραφής στον ΕΚΑΝΑ για λόγους δημόσιας τάξης και διοικητικής απέλασης που εκκρεμεί. Εγγραφή, του αλλοδαπού στον κατάλογο ανεπιθυμήτων για το λόγο ότι πλαστογράφησε ή χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα, συνιστά αντικειμενικό δεδομένο, το οποίο επιβάλλει και αυτοτελώς στην αρμόδια Αρχή ν’ αρνηθεί κατά δεσμία αρμοδιότητα την χορήγηση ή την ανανέωση της αδείας παραμονής. Αίτημα για ανανέωση άδειας διαμονής αλλοδαπού, κατά του οποίου ισχύει μέτρο απελάσεως είναι κατά δέσμια αρμοδιότητα απορριπτέο. Δεκτή αίτηση ακύρωσης κατά σιωπηρής απόρριψης της προσφυγής που είχε κατατεθεί κατά της απόφασης απέλασής και εγγραφής στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθυμήτων Αλλοδαπών. Κατάργηση δίκης επί αίτησης ακύρωσης κατά της απόρριψης αιτήματος για διαγραφή από τον ΕΚΑΝΑ λόγω της προηγούμενης απόφασης που είχε εκδοθεί επί της αίτησης ακύρωσης. Πλημμελώς αιτιολογημένη η προσβαλλόμενη απόφαση.

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.