ΔΠρΑθ 215/2017 (Προεδρ. Διαδ.) [Απόρριψη αντιρρήσεων – Αίτηση ανάκλησης]

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2-3/2016, Μάϊος-Δεκέμβριος 2016

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

Αίτηση ανάκλησης κατά αντιρρήσεων – Διαπίστωση ύπαρξης σταθερής διαμονής και απασχόλησης στην Ελλάδα.Αίτηση ανάκλησης κατά αντιρρήσεων – Διαπίστωση ύπαρξης σταθερής διαμονής και απασχόλησης στην Ελλάδα. Διατάξεις : άρθρο 205 [παρ. 5] ΚΔΔ , 30 Ν 3907/2011 1. Επειδή, το κρινόμενο δικόγραφο ασκήθηκε παραδεκτώς. 2. Επειδή, οι αντιρρήσεις του ήδη αιτούντος απορρίφθηκαν με την αιτιολογία ότι αυτός παρέμενε στη χώρα στερούμενος νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής, χωρίς να διαθέτει ούτε ταξιδιωτικά ή άλλα βεβαιωτικά της ταυτότητάς του έγγραφα, ενώ εξάλλου δεν απέδειξε με επαρκή στοιχεία τη σταθερή διαμονή και απασχόλησή του. 3. Επειδή, ο αιτών ζητά την ανάκληση της πιο πάνω απόφασης -πρακτικού, προβάλλοντας ότι α) ουδέποτε έχει απασχολήσει τις ελληνικές αρχές κατά την διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, αλλά αντιθέτως προσπαθεί να οργανώσει νόμιμα την παραμονή του σε αυτή, β) ότι έχει γνωστή και σταθερή διαμονή, καθώς πρόκειται να φιλοξενηθεί από τη …, ελληνίδα υπήκοο, με την οποία διατηρεί δεσμό, σε μισθωμένη οικία στο … επί της οδού … (σχετ.: α. το από 10.4.2008 ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης της ανωτέρω οικίας, από το οποίο προκύπτει ότι η …εκμισθώνει στον…, εν διαστάσει σύζυγο της… , ένα διαμέρισμα, ευρισκόμενο επί της παραπάνω διευθύνσεως, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως οικία της …κατά το χρονικό διάστημα από...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.