Α. 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών & Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)Πάτρα, 9 - 10 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τεύχος 2-3/2016, Μάϊος-Δεκέμβριος 2016

Περιοδική έκδοση νομολογίας, νομοθεσίας, αρθρογραφίας & επικαιρότητας της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Εκδίδεται από το 2008 - Τετραμηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

«Διαχείριση Μεταναστευτικών και Προσφυγικών Ροών σε Ελλάδα και Ευρώπη» Την 9-10 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΔΑΜ στην Πάτρα με θέμα «Διαχείριση Μεταναστευτικών και Προσφυγικών Ροών σε Ελλάδα και Ευρώπη». Η έναρξη του συνεδρίου έγινε από την Πρόεδρο της ΕΔΑΜ Χρυσούλα Μαρινάκη. Tην εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του ΔΣΠ Νίκος Παπάκος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ κ. Θωμάς Καμενόπουλος . Έναρξη Συνεδρίου – Χαιρετισμοί – Ομιλίες Νίκος Παπάκος, Προέδρος ΔΣΠ Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης με θέμα: «Διαχείριση μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών σε Ελλάδα και Ευρώπη», που συνδιοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και η Ένωση Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης. Είναι η δεύτερη εκδήλωση του Συλλόγου μας μέσα σ’ ένα χρόνο για το προσφυγικό. Τον Απρίλιο του 2016 προηγήθηκε εκδήλωση με θέμα: “Το προσφυγικό, στην Ελλάδα και την Ευρώπη της κρίσης” με ομιλητές την Ευρωβουλευτή κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, τον Βουλευτή Αχαΐας και Καθηγητή Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, τον Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου κ. Νικήτα Κανάκη και την παρευρισκόμενη κ. Χρυσούλα Μαρινάκη, Πρόεδρο της Ένωσης Μεταναστευτικού Δικαίου. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, μόλις ανέκυψε το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, ενεργοποιήθηκε άμεσα συστήνοντας Επιτροπή για...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.