ΣΣΕ της 14.4.2006 Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Τεχνικών Τύπου-μελών της Ενώσεως Τεχνικών Ημερησίου και Περιοδικού Τύπου Αθηνών, που απασχολούνται σε εφημερίδες-μέλη της Ενώσεως Ιδιοκτητών Εφημερίδων Αθηνών (ΠΚ 16 18.4.2006)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Τεύχος 14/2006, Ιούνιος

Λογιστική - Φορολογία - Εργατικά - Ασφαλιστικά - Εταιρική δράση

Εκδίδεται από το 2005 - Μηνιαία έκδοση

Θεματολογία νέων άρθρων;

Αν έχετε κάποια ιδέα πατήστε εδώ

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή ένα άρθρο για δημοσίευση

πατήστε εδώ

Απόσπασμα

[Συμβαλλόμενα μέρη: 1. Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, 2. Ένωση Τεχνικών Ημερησίου και Περιοδικού Τύπου Αθηνών] Άρθρο 1 Στη συλλογική αυτή σύμβαση υπάγονται οι Τεχνικοί Τύπου μέλη της Ενώσεως Τεχνικών Ημερησίου και Περιοδικού Τύπου Αθηνών που εργάζονται στις ημερήσιες πολιτικές, οικονομικές και αθλητικές εφημερίδες των Αθηνών-μέλη της ΕΙΗΕΑ., αποκλειστικά με μία από τις εξής ειδικότητες: α) Σελιδοποιός, ηλεκτρονικός ενθέτης, φωτοσυνθέτης, λινοτύπης, χειριστής σελιδοποιητικών μηχανημάτων, χειριστής SCANNER Μοντέρ, Χειριστής φωτογραφικών μηχανών Τυπογραφείου, Πιεστής, Ηλεκτρονικός, Ηλεκτρολόγος και Μηχανικός πιεστηρίων. β) Ο απασχολούμενος αποκλειστικά με τη λήψη μέσω τηλεφώνου μικρών αγγελιών και την πληκρολόγησή τους σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. γ) Ρολοφορέας, ενθέτης (περιοδικών εντύπων κλπ) χειριστής μηχανών συσκευασίας (FERAK). Άρθρο 2 Οι μηνιαίοι βασικοί μισθοί των Τεχνικών Τύπου, που εργάζονται, στις εφημερίδες-μέλη της ΕΙΗΕΑ, καθορίζονται ως εξής: Άρθρο 3 Εάν το ποσοστό της αύξησης του μέσου Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος κατά το 2006, προσαυξημένο κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες υπερβεί το 6%, το ποσό που θα προκύπτει από την εφαρμογή της πέραν του 6% διαφοράς επί των βασικών μισθών του 2006 προσαυξάνει από 1.1.2007 τους βασικούς μισθούς του 2007. Άρθρο 4 Οι παραπάνω μηνιαίοι βασικοί μισθοί προσαυξάνονται: α) Με επίδομα γάμου 10% ανεξάρτητα από το εάν ο άλλος σύζυγος...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.