Αντιποίηση δικηγορικού λειτουργήματος- Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΔΣΠ κατά του κόμματος «Ε. Λ.». Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΔΣΠ από την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων. Το καθ’ ου αντιποιείται την ιδιότητα του δικηγόρου. Δεκτή η αίτηση. ΕιρΠειρ 54/2019 (Διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων)

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τεύχος 2/2019, Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2019

Τριμηναία Νομική Επιθεώρηση Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς

Οι συνδρομές του περιοδικού γίνονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Απόσπασμα

Πρόεδρος: Σ. Φωτάκη Δικηγόροι: Γ. Σταματογιάννης (ΔΣΠ), Ν. Πολίτης (καθ’ ου), Π. Νικολόπουλος (Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων) Αντιποίηση δικηγορικού λειτουργήματος- Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΔΣΠ κατά του κόμματος «Ε. Λ.». Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΔΣΠ από την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων. Το καθ’ ου αντιποιείται την ιδιότητα του δικηγόρου. Δεκτή η αίτηση. Αντιποίηση δικηγορικού λειτουργήματος. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΔΣΠ κατά του κόμματος «Ε. Λ.». Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΔΣΠ από την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων. Η επιμέλεια των υποθέσεων των πολιτών όχι μόνον ενώπιον δικαστηρίων αλλά και ενώπιον των διοικητικών αρχών, αποτελεί έργο που ανήκει αποκλειστικά στους δικηγόρους. Το καθ’ ου αντιποιείται την ιδιότητα του δικηγόρου, διαφημίζοντας πανελληνίως και με διάφορα μέσα ότι παρέχει νομική υποστήριξη, ενώ συγκεντρώνει και δέχεται διάφορους πολίτες για παροχή τέτοιων υπηρεσιών στο γραφείο του στον Πειραιά, κατά τρόπο που υποβιβάζει την παροχή νομικών υπηρεσιών σε εκδούλευση - εξυπηρέτηση παρεχόμενη από πολιτικό κόμμα, η οποία είναι πλήρως ασυμβίβαστη προς το δικηγορικό λειτούργημα και παραπλανά το κοινό που επιζητά αποτελεσματική πρόσβαση στη Δικαιοσύνη και παροχή υπηρεσιών ικανών να διασφαλίσουν την αποτελεσματική προστασία των συμφερόντων του. Δεκτή η αίτηση. Υποχρεώνει το καθ’ ου: α) να παύσει την οποιαδήποτε αναφορά για την παροχή εκ μέρους...

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.