Τροποποίηση καταστατικού της δικηγορικής εταιρίας με την επωνυμία «Α. Π. ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τεύχος 4/2010, Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος

Τριμηναία Νομική Επιθεώρηση Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς

Οι συνδρομές του περιοδικού γίνονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Απόσπασμα

Με την από 16.11.2010 απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, αφού έλαβε υπ΄ όψιν τις διατάξεις του ΠΔ 81/23.5.2005 (ΦΕΚ Α’ 120), σε συνδυασμό με αυτές του μέχρι τώρα ισχύοντος καταστατικού της, ενέκρινε την τροποποίηση των διατάξεων του καταστατικού της δικηγορικής εταιρίας με την επωνυμία «Α. Π. ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», ως σύμφωνες με τις διατάξεις του ΠΔ 518/1989, ως ισχύει, του ΚτΔ και τη δικηγορική δεοντολογία. Σύμφωνα με το πρακτικό της Γενικής Συνελεύσεως των εταίρων, η εγκριθείσα τροποποίηση, με ομόφωνη απόφαση του συνόλου των εταίρων, αφορά στον επαναπροσδιορισμό της πρώτης εταιρικής χρήσης, που αρχίζει από την ολοκλήρωση των διατυπώσεων εγκρίσεως και δημοσιότητας του καταστατικού της εταιρίας και λήγει την 31.12.2010 (άρθρο 13) και την τροποποίηση-κωδικοποίηση των καταστατικών διατάξεων της εν λόγω δικηγορικής εταιρίας.

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.