Τροποποιήσεις καταστατικού του εν Πειραιεί παραρτήματος της λειτουργούσας στο Λονδίνο της Αγγλίας δικηγορικής εταιρίας με την επωνυμία “WATSON, FARLEY & WILLIAMS”

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τεύχος 4/2010, Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος

Τριμηναία Νομική Επιθεώρηση Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς

Οι συνδρομές του περιοδικού γίνονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Απόσπασμα

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά στη συνεδρίαση της 6.7.2010 εγκρίθηκε η από 15.3.2007 τροποποιητική πράξη προσχώρησης ως εταίρου στη δικηγορική εταιρία με την επωνυμία “WATSON, FARLEY & WILLIAMS” της δικηγόρου-μέλους του Δ.Σ. Αθηνών κας Virginia Murray (Α.Μ. 21300). Η τροποποίηση αυτή καταχωρήθηκε στο Ειδικό Βιβλίο Εταιριών του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά στη συνεδρίαση της 21.9.2010 εγκρίθηκε η από 1.9.2010 τροποποιητική πράξη προσχώρησης ως εταίρου στη δικηγορική εταιρία με την επωνυμία “WATSON, FARLEY & WILLIAMS” του δικηγόρου-μέλους του Δ.Σ. Αθηνών κ. Νικολάου Κωστίκα (Α.Μ. 20418). Η τροποποίηση αυτή καταχωρήθηκε στο Ειδικό Βιβλίο Εταιριών του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.