Τροποποίηση του καταστατικού της δικηγορικής εταιρίας με την επωνυμία «Δικηγορική Εταιρεία Κωνσταντίνου Θ. Ζαφείρα, Θωμά Κ. Ζαφείρα και Συνεργατών»

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τεύχος 3/2014, Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος

Τριμηναία Νομική Επιθεώρηση Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς

Οι συνδρομές του περιοδικού γίνονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Απόσπασμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά στη συνεδρίασή του της 17.7.2014 ενέκρινε τις από 10.5.2014 ακόλουθες τροποποιητικές πράξεις: α) την οικειοθελή αποχώρηση από την δικηγορική εταιρία του εταίρου Θωμά Κ. Ζαφείρα, Δικηγόρου Πειραιά (ΑΜ 1373), β) την προσχώρηση ως εταίρου στην εν λόγω εταιρία του δικηγόρου Πειραιά Λεόντιου Χατζημιχάλη του Κων/νου (ΑΜ 1214), με ποσοστό συμμετοχής στην εταιρία 1%, γ) την ανακατανομή των εταιρικών μεριδίων, δ) τον ορισμό ως Διαχειριστών της δικηγορικής εταιρίας των εταίρων Κων/νου Ζαφείρα του Θωμά, Δικηγόρου Πειραιά (ΑΜ 3689) και Λεόντιου Χατζημιχάλη του Κων/νου, Δικηγόρου Πειραιά (ΑΜ 1214), ενεργώντας έκαστος εξ αυτών ξεχωριστά, και ε) την κωδικοποίηση των διατάξεων του καταστατικού της δικηγορικής εταιρίας. Οι ως άνω τροποποιήσεις και μεταβολές καταχωρήθηκαν στο Ειδικό Βιβλίο Εταιρειών του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.