Τροποποίηση του καταστατικού της δικηγορικής εταιρίας με την επωνυμία «Α. Π. ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τεύχος 3/2014, Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος

Τριμηναία Νομική Επιθεώρηση Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς

Οι συνδρομές του περιοδικού γίνονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Απόσπασμα

Με την από 2.9.2014 απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, αφού έλαβε υπόψη του τις διατάξεις του Ν 4194/27.9.2013 (ΦΕΚ Α΄ 208) «Κώδικας Δικηγόρων» και τις διατάξεις του Κώδικα Δεοντολογίας, ως ισχύει, σε συνδυασμό με αυτές του μέχρι τώρα ισχύοντος καταστατικού της, ενέκρινε την τροποποίηση των διατάξεων του καταστατικού της δικηγορικής εταιρίας με την επωνυμία «Α. Π. ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ». Σύμφωνα με το πρακτικό της Γενικής Συνελεύσεως των εταίρων, η εγκριθείσα τροποποίηση, με ομόφωνη απόφαση του συνόλου των εταίρων, αφορά στην αναπροσαρμογή των ποσοστών συμμετοχής των εταίρων και τροποποίηση του άρθρου 6 του καταστατικού της, καθώς και την τροποποίηση-κωδικοποίηση των καταστατικών διατάξεων της εν λόγω δικηγορικής εταιρίας. Οι δικηγόροι - εταίροι της ανωτέρω δικηγορικής εταιρίας είναι οι εξής: Αβραάμ Πασιπουλαρίδης του Παντελή, Δικηγόρος Αθηνών με ΑΜ 7759, Αικατερίνη Μαυρή του Μιχαήλ, Δικηγόρος Πειραιά με ΑΜ 3309 και Άλκηστη Πασιπουλαρίδου του Αβραάμ, Δικηγόρος Πειραιά με ΑΜ 3090. Η ανωτέρω τροποποίηση καταχωρήθηκε στο Ειδικό Βιβλίο Εταιρειών του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Το παρόν περιεχόμενο είναι συνδρομητικό και πλήρως προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του περιοδικού.

  • Εάν είστε συνδρομητής παρακαλώ συνδεθείτε εδώ.
  • Εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής αγοραστε το έργο και αποκτήστε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης
  • Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε συνδρομητής στην Ψηφιακή Νομική Βιβλιοθήκη nbonline.gr επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς.